Viettel Headquarters

The Viettel Headquarters building comprises eight storeys and two basements across 25,500 square metres of gross floor area, with a working population of up to 600 people.

PTW was engaged to provide full interior design services of 16,100 square metres including workspaces, auditorium, meeting rooms, canteen, state-room, entrance and circulation lobbies, restrooms, pantries, private executive offices, open collaborative workspaces etc.

The client’s design brief was to generate intelligently designed spaces with colourful charm and indoor plants offering a great variety and blend of work settings.

The carefully designed spaces are designed to contribute to creating a dynamic, creative and healthy place to work, indeed a suitable workplace for Viettel’s on-going positive growth in the 21st Century.